Mijn naam is Marion Smeding en ik ben psychosociaal counselor. De psychologie van de mens heeft mij altijd geboeid. Ik vroeg me af hoe het komt dat mensen zichzelf wegcijferen, niet gelukkig zijn of een masker opzetten. Wat maakt het dat mensen in een situatie blijven zitten, welke hen niet gelukkig maakt?

Ik heb een tijd gewerkt als woonbegeleider, echter merkte ik dat ik de diepgang miste en ben ik de opleiding 'Psychologie en Communicatie' gaan volgen zodat ik als psychosociaal counselor mij kan inzetten voor anderen. Deze opleiding heb ik gevolgd aan Psychodidact.

Momenteel ben ik werkzaam bij Stichting ES; zij bieden emotionele support via chat en email. Daarnaast werk ik mee aan de activiteiten van Kostbaar Vaatwerk: een stichting die zich richt op partners van seks-verslaafden. Ik ben beschikbaar voor partners die via deze stichting op zoek zijn naar geschikte begeleiding.

Zelf heb ik een relatie gehad met iemand die een seksverslaving heeft gehad. Dit heeft mij gevormd, ik ben door een diep dal gegaan waarin ik mezelf kwijt was. Hoewel in therapie gaan niet makkelijk en confronterend voor mij was, heb ik ervaren om daardoor weer in eigen kracht te gaan staan en in balans te komen.

God heeft een belangrijke plaats in mijn leven. Ik voel mij geliefd en gezien, gekend en erkend. Dit heeft mij tot een vrolijke/eigenwijze authentieke persoon gevormd. Cliƫnten die het christelijk geloof graag een rol willen laten spelen in de therapie, kunnen dit kenbaar maken.

 

Neem contact op