Tarieven en vergoedingen

 

Een individueel consult of counselingstraject bij “Steun voor eigen Kracht” kan zonder verwijzing van je huisarts. Er zijn geen wachtlijsten, waardoor je snel kunt starten met counselingsgesprekken.

Tarieven

Intakegesprek van 30 minuten Gratis
Individueel consult van 1 uur € 69,--
Individueel consult van 1,5 uur € 99,--
Online hulp (e-mail of skype) van 1 uur € 39,--
Telefonisch consult van 1 uur € 39,--
Reiskosten op aanvraag 0 – 5 km : geen toeslag
6 – 10 km: € 5,--
11 – 15 km: € 7,50
> 15 km: €0,65 / km
Externe ruimte (Bijv. het coachhuis) Toeslag € 15,-- / uur

Neem contact op

Betalen
Per consult wordt er gefactureerd. De betaling kan per bankoverschrijving worden voldaan. Betaaltermijn van 5 werkdagen per bankoverschrijving.

Vergoeding
Steun voor eigen kracht, praktijk voor psychosociaal counseling is geaccrediteerd via het NFG, geregistreerd onder AGB code  90066030. Voor individuele counseling is vaak een vergoeding mogelijk via de zorgverzekeraar. Individuele counseling valt onder de alternatieve geneeswijzen onder de psychosociale hulpverlening en wordt vergoed door een groot aantal aanvullende zorgpolissen. Of de consulten worden vergoed en of hiermee je eigen risico wel of niet wordt aangesproken, kun je navragen bij je zorgverzekeraar of klik hier voor een overzicht van vergoedingen. Praktijk Steun voor eigen kracht, voor psychosociale counseling, is niet aansprakelijk voor de mate waarin deze lijst up to date is. Raadpleeg je zorgverzekeraar om te achterhalen of counseling in jouw specifieke geval wordt vergoedt.

In sommige gevallen is het mogelijk sessies van psychosociale hulpverlening op te geven bij de inkomstenbelasting als aftrekpost. Dit kunt u navragen bij de belastingdienst. Daarnaast zijn sommige werkgevers bereidt begeleidingstrajecten van een psychosociaal counselor (deels) te vergoeden.

Intake
Benieuwd of je bij mij op de juiste plek bent voor jouw vraagstuk? Neem gerust contact op. De intake is altijd vrijblijvend en we kunnen dan samen kijken of je de therapie/counseling bij mij wilt voortzetten.

Wijzigen of afzeggen
Een afspraak afzeggen of wijzigen, kan tot 24 uur van tevoren zonder dat het in rekening wordt gebracht. Neem contact op. Wordt de afspraak later afgezegd of verschijnt je niet op de afspraak, dan is de praktijk genoodzaakt de afspraak alsnog in rekening te brengen.

Neem contact op